Westpunt bootduiktrip

 

Ga je met ons mee naar het ongerepte wilde westen van Curaçao?

In samenwerking met Dive In Curaçao bieden we een spannende bootduiktrip aan naar twee van de mooiste duikstekken op de Westpunt, plekken waar je vanaf de kant niet of nauwelijks kunt komen. We komen je ophalen bij je accommodatie of we spreken ineens af op het strand van Santa Cruz of Santa Martha.

De eerste duik is bij Watamula, de meest westelijke duikplaats van het eiland. Omdat de stromingen van de Zuidkant en de Noordkant hier op de Westpunt samenkomen, kan het hier stevig stromen. Dit geeft een grotere kans op groter onderwaterleven. De boot zal onze duikvlag volgen en ons weer oppikken waar we ook naar toe driften.

De tweede duik na de lunch is bij Mushroom Forest/Sponge Forest, eveneens een driftduik, boven een heuvelachtig onderwaterlandschap met champignonachtige koraalformaties. Als de weersomstandigheden het toelaten zullen we ook een kijkje nemen in de Blauwe Kamer.

De Catamaran is een ruime stabiele motorboot op de boot is een toilet aanwezig wel zo prettig.

Prijs voor een twee tanks boot duik incl complete duik uitrusting in euro's 175,00 euro per persoon 

Ook is er genoeg frisdrank aan boord en water en ook de lunch is inbegrepen in de prijs dit kan zijn diverse belegde broodjes of wraps 

Bij definitieve reservering vraag ik een aanbetaling van 25% op het totaal bedrag