Oostpunt bootduiktrip

 

 

Ga met ons mee naar een van de mooiste en gezondste riffen uit het hele Caribische gebied.

In samenwerking met Dive In Curaçao bieden we een mooie duiktrip aan naar de Oostpunt, waar je zonder boot niet kunt komen. We pikken je op bij je accommodatie en rijden vervolgens naar de jachthaven van het Spaanse Water, of we ontmoeten je meteen daar.   Aan boord van de catamaran bouwen we onze setjes op voor de eerste duik.

Als alles en iedereen aan boord is, varen we door het Spaanse Water richting de Oostpunt van het eiland. Volgens kenners vind je hier het gezondste rif van de Caraïben. Omdat de kusten voorbij het Santa Barbara resort ontoegankelijk natuurgebied zijn, kun je hier ook alleen maar met de boot komen. We hoeven ook niet diep te duiken om heel weelderige zachte en waaierkoralen tegen te komen met grote scholen kleurrijke vissen. Afhankelijk van het weer en de stroming duiken we bij Tarpon Bridge, Punt Kanon, Black Rock of Hamrok.

Na onze eerste duik maken we een oppervlakteinterval in het beschutte Awa di Oostpunt of Fuikbaai waar je kunt snorkelen met unieke zeesterren en genieten van een lunch.

Daarna maken we een tweede driftduik, bijvoorbeeld bij Smokey’s of Katie’s Paradise. De boot zal onze duikvlag volgen en ons ook weer oppikken waar we weer boven komen.

De Catamaran is een ruime stabiele motorboot op de boot is een toilet aanwezig wel zo prettig.

Prijs voor een twee tanks boot duik incl complete duik uitrusting in euro's 175,00 euro per persoon 

Ook is er genoeg frisdrank aan boord en water en ook de lunch is inbegrepen in de prijs dit kan zijn diverse belegde broodjes of wraps 

Bij definitieve reservering vraag ik een aanbetaling van 25% op het totaal bedrag